Picături de unt de portocale cu nucă de cocos mărunțită
Picături de unt portocaliu cu nucă de cocos mărunțită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 120 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr de cofetărie, nucă de cocos, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu mere cu unt de arahide și nucă de cocos mărunțită, Picături De Nucă De Cocos Cu Bijuterii, și Picături De Cireșe De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți zahărul granulat și coaja de portocală într-un castron mediu. Folosindambele mâini, frecați zahărul în coaja de portocală.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți amestecul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete și adăugați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde.
4
Cu mixerul care funcționează la viteză mică, adăugați treptat bucățile deunt. Când amestecul începe să arate ca firimituri, adăugați vanilia.Adăugați treptat 2 linguri de cremă de brânză. Când aluatulîncepe să se aglomereze, întoarceți-l pe o suprafață de lucru ușor făinată.Frământați-l cu mâna câteva secunde până când este complet combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți o rundă mică de aluat, de aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rolațiburta într–o bilă, așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și apăsați ușor bila. Repetați, lăsând 1 inch între cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
8
Coacetimp de 14 până la 16 minute, sau până devin aurii în jurul marginilor.
9
Transferați în rackul de sârmă pentru a se răci.
10
Pregătiți glazura: în vasul curat al unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați restul de 1 lingură de cremă de brânză, sucul de portocale și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Precum Invidia îngerilor
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și amestecați încă 2 minute.Glazura trebuie să fie la fel de groasă ca lipiciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Întindeți nuca de cocos pe o farfurie. Înmuiați partea superioară a fiecărui cookie în glazură,înmuiați-o în nuca de cocos mărunțită și lăsați-o să se stabilească timp de 20 de minute.