Pi Pisco Sours
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați pi Pisco Sours. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 176 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână bitter angostura, albușuri de ou, zahăr granulat superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marmeladă Sours, Caise-Mentă Sours, și căpșuni whisky sours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu ananas într-un blender până când este foarte neted. Forțați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 3/4 căni de suc.)
Întoarceți sucul de Ananas în blender și adăugați ingredientele rămase, cu excepția amarului, apoi pulsați până când este neted și spumos.
Se toarnă peste gheață în pahare.
Adăugați o picătură de bitter în centrul fiecărei băuturi.
* Albușurile din această rețetă nu sunt gătite. Puteți înlocui 1/4 cană de alb pasteurizat lichid.* Sucul de ananas poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit.