Philadelphia sos salsa cremos pentru unul

Philadelphia sos salsa cremos pentru unul
Philadelphia sos cremos de salsa dip pentru unul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de biscuiți ritz, țelină, cremă de brânză răspândită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ PHILADELPHIA cremos tortilla Roll-up-uri, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake De La Philadelphia Cream C.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Martini & Rossi spumante rossimbroul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista