Pesto Ouă Deviled

Pesto Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 60 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, frunze de pătrunjel, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto Ouă Deviled, Pesto Ouă Deviled, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Alunecați gălbenușurile într-un castron mic; mash cu folk.
Amestecați maioneza și pesto-ul în gălbenușuri până când sunt netede și cremoase. Umpleți albușurile cu amestec de gălbenuș de ou, îngrămădindu-l ușor. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Chiar înainte de servire, garnisiți cu frunze de busuioc.