Pesto de spanac și mazăre

Pesto de spanac și mazăre
Pesto de spanac și mazăre ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 202 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, parmezan, nuci de caju și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pesto de spanac (alias Pesto Spanakopita), Salată Rece De Mazăre, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pur și simplu adăugați toate ingredientele la un procesor de alimente și fluiera. Pesto este unul dintre acele lucruri care nu este o știință exactă, așa că puteți adăuga mai puțin usturoi, mai mult ulei de măsline, mai puțin sau mai multă brânză. Doar gustați-l și reglați-l până când are textura potrivită și aroma care vă place. Lăsați parmezanul afară dacă doriți o versiune vegană, care este la fel de delicious.It este doar superb!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista