Pesto De Roșii Uscate La Soare
Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 54 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de roșii uscate la soare, ulei de măsline, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile uscate la soare și apa clocotită într-un castron și lăsați să stea 4 minute.
Combinați roșiile, roșiile prune și ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie și procesați 20 de secunde sau până când se formează o pastă.
Notă: Pesto poate fi depozitat în frigider într-un recipient etanș.