Pesto De Roșii Uscate La Soare

Pesto De Roșii Uscate La Soare
Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 54 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de roșii uscate la soare, ulei de măsline, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile uscate la soare și apa clocotită într-un castron și lăsați să stea 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge și se toacă.
3
Combinați roșiile, roșiile prune și ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie și procesați 20 de secunde sau până când se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Notă: Pesto poate fi depozitat în frigider într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista