Perogiile poloneze ale bunicii

Perogiile poloneze ale bunicii
Perogiile poloneze ale bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Cookie-urile poloneze ale bunicii, Puiul prăjit în stil Polonez al bunicii, și Sparanghel și Perogii Brie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina și sarea. Într-un castron separat, amestecați untul, smântâna, ouăle, gălbenușul de ou și uleiul. Se amestecă ingredientele umede în făină până se omogenizează bine. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Puneți cartofii într-o oală și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și amestecați cu brânză mărunțită și sos de brânză încă fierbinte. Se condimentează cu sare de ceapă, sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Sos De BrânzăSos De Brânză
Sare De CeapăSare De Ceapă
4
Separați aluatul de perogie în două bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întindeți câte o bucată pe o suprafață ușor făinată până când este suficient de subțire pentru a lucra, dar nu prea subțire, astfel încât să se rupă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Tăiați în cercuri folosind un tăietor de prăjituri, un tăietor de perogie sau un pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
Periați puțină apă în jurul marginilor cercurilor și puneți puțină umplutură în centru. Îndoiți cercurile în semicercuri și apăsați pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Așezați perogies pe o foaie de cookie și înghețați. Odată înghețat, transferați în pungi sau recipiente de depozitare a congelatorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Pentru a găti perogies: aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Aruncați perogii pe rând. Se termină când plutesc în vârf. Nu fierbeți prea mult, altfel vor fi ude!
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Îndepărtați cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista