Perne De Patiserie Cu Puf

Perne De Patiserie Cu Puf
Reteta puf perne de patiserie pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 42 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 244 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre foarte accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Perne De Patiserie Cu Puf De Pui, Cremă De Brânză Și Broccoli, Perne de patiserie cu caise și ciocolată, și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie parfumată de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt Caramel.

Instrucțiuni

1
Deschideți cu grijă fiecare foaie de foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2
Tăiați fiecare foaie de patiserie la Cute, formând 3 benzi.
3
Tăiați fiecare bandă în lățime în 7 bucăți.
4
Combinați oul și laptele; periați ușor amestecul de ouă peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Așezați pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți la 400 de euro timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci. Împărțiți în jumătăți de sus și de jos.
9
Într-o cratiță, combinați făina și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Transferați într-un castron; bateți untul, zahărul, vanilia, extractul de migdale și sarea până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți 1 lingură pe jumătatea inferioară a fiecărei produse de patiserie; înlocuiți blaturile. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista