Spiced Pear-Champagne Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $ 8.49 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 476 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de fasole de vanilie, apă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Portocaliu De Sânge Condimentat Și Pumn De Șampanie, Punch De Coniac Condimentat-Pere, și Scoici prăjite condimentate cu clătită de cartofi-pere și șampanie Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cuișoarele, anasonul și ienibaharul într-o cratiță mică și prăjiți-le la foc mediu-mare, agitând tigaia ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați zahărul, apa, ghimbirul și semințele de vanilie, bateți pentru a combina și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat și aromele s-au combinat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Turnați siropul condimentat printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un vas mediu rezistent la căldură și aruncați conținutul strecurătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați perele, țuica, lichiorul de portocale și sucul de lămâie în siropul răcit și amestecați pentru a combina. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Între timp, răciți șampania sau vinul spumant.Când este gata de servit, așezați blocul de gheață într-un bol cu pumn de 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul Condimentat de sirop-pere peste blocul de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în Sirop
Vermut Stropitor
3
Adăugați portocala de sânge și feliile de kumquat, dacă utilizați. Amestecați ușor șampania sau vinul spumant (nu amestecați prea mult sau pumnul dvs. va fi plat) și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)