Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pere condimentate cu portocale și sos de Caramel. Această rețetă servește 4. O porție conține 414 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți portocale groase, Ras-el-hanout măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere cu sos de Caramel condimentat, Pere pocate cu sos de Caramel condimentat, și Tort de ciocolată fără făină cu crustă de covrig, cu pere condimentate Sotate și sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind melon baller și începând de jos, miez fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
2
Tăiați o felie subțire de pe fundul fiecărei pere pentru a face nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
3
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc; bateți în unt, apoi 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Stați pere în sos de caramel în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Presară scorțișoară peste. Acoperiți și gătiți la foc mic 10 minute. Descoperă; presărați cu ras-el-hanout. Acoperiți și continuați să gătiți până când perele sunt fragede, lingând ocazionalsos de caramel peste pere și tigaie agitată, astfel încât perele să nu se lipească, aproximativ 15 minute. Aranjați felii de portocale în jurul perelor; lingură sos de caramel peste. Acoperiți și fierbeți până când feliile de portocale se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Felii De Portocale
Ras El Hanout
Scorțișoară
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați felii de portocale pe farfurii. Stai pere deasupra felii de portocale. Puneți sosul de caramel și presărați cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Felii De Portocale
Migdale
Pere
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
9
* Un amestec de condimente marocan disponibil la unele magazine de alimente specializate și piețe din Orientul Mijlociu și prin poștă de la Spice House (312-274-0378; thespicehouse.com).