Pere caramelizate cu mascarpone de stafide de rom

Pere caramelizate cu mascarpone de stafide de rom
Perele caramelizate cu mascarpone de stafide de rom necesită aproximativ 1 oră și 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 952 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți prăjituri amaretto, ROM, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Rețete similare sunt Cotlete de porc în sos cremos de șampanie și pâine de stafide cu Mascarpone și pere, Pere Marsala cu brânză Mascarpone, și Pere de vin roșu cu umplutură de Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Începeți prin înmuierea stafidelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se toarnă apă fierbinte peste stafide și se adaugă rom. Acoperiți cu folie de plastic și puneți deoparte în timp ce pregătiți restul vasului - lăsați să se odihnească cel puțin 45 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Împărțiți perele pe tulpina și pielea de reținere din mijloc. Folosind un balon de pepene galben, scoateți miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați zahăr brun și unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când tocmai s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați zeama de lămâie și perele, tăiate cu fața în jos, la tigaie, apoi ungeți cu unt topit și zahăr. Pop în cuptor timp de 15 până la 17 minute până când perele sunt fragede. Când ați terminat scoateți din cuptor și ungeti încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Bateți ușor crema de mascarpone pentru a o slăbi. Strângeți stafidele și pliați ușor în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Serviți perele pe o farfurie acoperită cu o lingură de cremă de mascarpone și stropiți cu sucuri de tigaie de pere. Se acoperă cu fursecuri amaretto sfărâmate.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
MascarponeMascarpone
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista