Pere Asiatice Parfumate Cu Vanilie-Ghimbir Și Ceai Negru

Pere Asiatice Parfumate Cu Vanilie-Ghimbir Și Ceai Negru
Perele asiatice parfumate cu vanilie-ghimbir și ceai negru ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 210 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Pere Asiatice cu Kumquats Braconat cu vanilie, Shortcakes parfumate cu rubarbă și vanilie cu căpșuni cu cremă de ghimbir Fraiche, și Pere De Vanilie Cu Înghețată De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Aduceți felii de ghimbir, extract de vanilie, zahăr, pungă de ceai negru și apă la fiert într-o tigaie mică de sos. Coborâți amestecul la foc mic și lăsați-l să se reducă cu aproximativ 15%. Aproximativ 30 de minute. Vrei să se îngroașe unele, dar să nu devină siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Sac De Ceai NegruSac De Ceai Negru
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți lichidul din căldură și lăsați-l să se răcească aproximativ 30 de minute.
3
Tăiați fiecare sfert de pere pe lungime în 4 felii și așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul răcit de vanilie-ghimbir printr-o strecurătoare și peste pere. Acoperiți perele cu o bucată de folie de plastic așezată chiar deasupra suprafeței lichidului, apăsând de-a lungul marginilor vasului pentru a obține o etanșare strânsă.Mutați vasul la frigider la "rece-braconaj" cel puțin o oră, sau până la trei days.To serviți împărțiți perele între patru boluri, lingând un pic de lichid deasupra. serviți cu fursecuri în stil napolitane sau pâine scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista