Pepite De Pui Cu Crustă De Covrig

Pepite de pui cu crustă de covrig ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 348 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piept de pui, răsuciri de covrig, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pepite De Pui Cu Crustă De Covrig, Covrig Crusted Nuggets de pui cu sos ușor de scufundare Cheddar, și Pepite De Pui Acoperite Cu Covrig.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° și acoperiți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Puneți covrigii și parmezanul într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt măcinate grosier și bine amestecate, 20 până la 30 de secunde.
Transferați într-un castron mare.
Combinați făina și piperul într-un castron separat. Bateți ouăle cu 1 linguriță. apă într-un al treilea castron.
Rulați o bucată de pui în amestec de făină până când este acoperită bine. Scufundați în ouă, permițând scurgerea excesului.
Se transferă în amestecul de covrig și se întoarce până se acoperă bine.
Așezați puiul pe foaia de copt. Repetați cu bucățile de pui rămase.
Coaceți până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.