Peperonata con Bruschetta (pâine prăjită cu ardei dulce)
Peperonata con Bruschetta (pâine prăjită cu ardei dulce) este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 304 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ardei gras, roșii prune, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Peperonata con Bruschetta (pâine prăjită cu ardei dulce), Pâine prăjită cu fasole Fava: Bruschetta con le Fave, și Bruschettan cu cremă de brânză pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și ardeii și gătiți la foc mare timp de 4 minute. Se amestecă usturoiul tocat, se gătește 30 de secunde, apoi se adaugă roșiile. Se fierbe 5 minute până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Se ia de pe foc și se condimentează după gust.
5
Grătiți pâinea timp de 2 minute pe fiecare parte, apoi frecați 1 parte a fiecărei felii cu partea tăiată de 1/2 dintr-un cățel de usturoi. Acoperiți fiecare felie de pâine cu o lingură plină de amestec de ardei, presărați busuioc și serviți imediat.