Pepene galben și jicama "sushi
Melon și jicama "sushi este o rețetă japoneză care servește 1. Pentru $ 8.7 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1051 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pepene galben, semințe de susan, ghimbir praf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pepenele galben, puteți urma acest fel principal cu Miere Sărată-Granita De Struguri ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Jincercama-Salată De Pepene Galben, Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi).
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.