Rețeta Penne cu cârnați italieni și ardei ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Pentru $3.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 536 calorii. Un amestec de brânză asiago, ardei gras, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Skillet cârnați italieni și ardei cu Penne de grâu integral, Skillet cârnați italieni și ardei cu Penne de grâu integral, și Penne cu cârnați și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți penne în cratiță mare până la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge; reveniți la cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați busuioc; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
4
Între timp, încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați legături de cârnați, ardei grași și ceapă; gătiți 6 până la 8 minute sau până când legăturile de cârnați se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Ardei Gras
Ceapă
6
Adăugați roșiile și sosul de roșii; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 13 până la 15 minute sau până când legăturile de cârnați sunt bine gătite și sosul are consistența dorită, amestecând ocazional.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.