Peach Streusel Pie
Peach Streusel Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 8 porții cu 429 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Peach Streusel Pie, și Streusel Peach Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați nucile, nucile pecan, făina, zahărul brun și sarea într-un castron mic.
Adăugați unt și amestecați cu o furculiță până când amestecul formează aglomerări mici (rupeți orice aglomerări mari cu degetele). Pune deoparte.
Amestecați ușor piersicile, zahărul și tapioca într-un castron mare. Gustați și adăugați zahăr suplimentar dacă doriți. Pune deoparte.
Îndepărtați blatul și sucitorul cu făină. Cu lovituri scurte de la centru spre exterior, rulați aluatul într-un 12-in. cerc (aproximativ 1/8 in. gros), întorcând 90 după fiecare 3 sau 4 treceri ale sucitorului pentru a nu se lipi.
Transferați aluatul într-un 9-in. farfurie de plăcintă din sticlă adâncă, lăsându-l să cadă la loc (dacă împingeți sau întindeți aluatul, acesta se va micșora la coacere). Tăiați consola la 1/2 in., tuck margine sub, și crimp margine. Strângeți piersicile în crustă, apoi acoperiți cu streusel.
Puneți tigaia pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când toppingul și crusta de jos sunt bine rumenite, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, cel puțin 2 1/2 ore, înainte de servire.