Peach Crisp
Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piersici cu fructe, suc de lămâie, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun, Peach Crisp, și Peach Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Combinați piersici, 1 lingură îndulcitor și următoarele 4 ingrediente.
Așezați într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Combinați 1 lingură de îndulcitor, ovăz și unt; se amestecă până se sfărâmă.
Se presară peste amestecul de piersici.
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 minute sau până devine auriu.
Se servește cald. Se acoperă cu înghețată sau topping bătut, dacă se dorește (înghețată sau topping neincluse în analiză).