Pește-Spadă Umplut La Grătar

Pește-Spadă Umplut La Grătar
Peștele-spadă umplut la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 580 calorii, 48G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, sos de soia, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-Spadă Umplut Mediteranean, Pește-Spadă Umplut Mediteranean, și Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Puneți peștele într-un vas de copt din sticlă. Într-un bol mare de amestecare, amestecați vin alb, sos de soia, muștar, ghimbir, usturoi, ulei de susan, ulei de măsline și 1/4 cană suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se toarnă sosul peste pește, se acoperă și se dă la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Scoateți peștele-spadă din marinată; rezervați marinada. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia buzunarele în părțile laterale ale fripturilor de pește-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Într-un castron mare, aruncați împreună rucola, roșii, 3 linguri ulei de măsline și 3 linguri suc de lămâie. Umpleți peștele-spadă cu amestec de rucola și sigilați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pește-spadăPește-spadă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți marinada într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Încălziți un grătar sau un pui de carne la foc mare. Grătar pește-spadă timp de 5 minute pe fiecare parte. Spoon redus marinata peste pește-spadă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista