Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben

Rețeta de pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 20 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $2.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 324 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 80 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa De Pepene Galben-Mentă, Pește-spadă la grătar cu Salsa de var de castraveți, și Somon la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben-castravete pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris