Pește Gătit În Frunze De Banană Cu Tomatillos Și Guajillo Chilis

Pește Gătit În Frunze De Banană Cu Tomatillos Și Guajillo Chilis
Peștele gătit în frunze de banană cu Tomatillos și Guajillo Chilis este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 312 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați prazul, coaja de tei, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pește aburit în frunze de banană, Pește Bombay aburit în frunze de banană, și Pește la grătar cu lămâie în frunze de banană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a prăji chili-ul guajillo, turnați ulei într-o tigaie mică, de aproximativ 1 inch adâncime. Când uleiul este fierbinte puneți chili-ul în tigaie, întoarceți-l după câteva secunde, prăjiți toate părțile. Aveți clești în mână, pentru că vor trece de la prăjit la ars foarte repede! Puneți deoparte pe prosoape de hârtie pentru a se răci. Odată ce este răcit, scoateți și aruncați aburul semințele și tăiați-l în 1 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Spălați peștele în interior și în exterior și uscați-l. Faceți trei până la patru tăieturi diagonale adânci pe fiecare parte a peștelui. Condimentează generos peștele cu sare și piper, în interior și în exterior. Îndepărtați coaja de tei și chimenul peste tot peștele, asigurându-vă că îl introduceți în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați două bucăți de folie de aluminiu una lângă alta pe suprafața de lucru. Dacă utilizați frunzele de banană, așezați-le suprapuse, deasupra foliei. Vor fi mai ușor de lucrat dacă îndepărtați Coasta frunzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Așezați peștele deasupra frunzelor într-o diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Condimentați tomatillos și prazul cu sare, apoi umpleți jumătate din tomatillos, praz și guajillos și 1 lingură de unt în interiorul peștelui. Completați peștele cu jumătatea rămasă din ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Piper GuajilloPiper Guajillo
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Înfășurați bine frunzele în jurul peștelui. În cele din urmă, înfășurați folia în jurul peștelui, înfășurând capetele pentru a sigila bine pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Coaceți pe o foaie de copt timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Prezentarea depinde de tineîmi place să îndepărtez folia și să așez peștele învelit cu frunze de banană pe un platou, să - l dezvălui și să-l filetez lângă masă. Alternativ, puteți așeza un pătrat mic de frunză de banană pe fiecare farfurie și File și îl puteți servi din bucătărie pe farfuriile individuale. Indiferent de modul în care îl feliați, îngrămădiți tomatillos, praz și chilis deasupra fiecărui filet, lingurați sucurile peste movila bunătății și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Pană De VarPană De Var
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista