Pește cu ierburi și pudră de cartofi roșii

Pește cu ierburi și pudră de cartofi roșii
Pește Herbed și Chowder de cartofi roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 355 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, suc de scoici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chowder De Cartofi-Pește, Bas cu orez cu ierburi și nucă de cocos-pudră de legume, și Pește Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți slănina din tigaie. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie; aruncați picăturile rămase. Bacon rece, și se năruie. Pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cartofi și ceapă la picături în tigaie; saut 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați făină în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă sucul de scoică; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă laptele; aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând continuu (nu fierbeți). Se amestecă cimbru, sare, piper și pește; gătiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
PeștePește
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista