Pește Întreg Copt În Sare De Mare

Pește Întreg Copt În Sare De Mare
Peștele întreg copt în sare de mare este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $7.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 375 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Cap la magazin și ridica albușuri de ou, cutii de sare de mare grosier, lamaie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Pește Copt În Sare, Pește întreg copt în sare de mare, și Pește Întreg Copt Cu Sare De Lămâie Și Aioli.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului; preîncălziți la 232°. tapetați foaia de copt cu margini mari cu folie, lăsând o surplombă generoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 3 ingrediente într-o tigaie mică. Prăjiți condimentele la foc mediu până când începeți să pop, amestecând frecvent, aproximativ 9 minute. Condimente reci. Zdrobiți grosier în mortar cu pistil sau într-o pungă de plastic greu resigilabilă cu ciocan.Clătiți peștele în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Se presara toate amestec de condimente în cavitatea de pește. Umpleți cu praz și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Bateți albușurile de ou și apa într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați sare. Se amestecă până când sarea este umezită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Întindeți 2 căni de amestec de sare în bandă de 4 inci lățime, 12 inci lungime (sau folosiți mai mult până la lungimea egală a peștelui) pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Puneți peștele pe sare. Acoperiți peștele complet cu amestecul de sare rămas, apăsând pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Coaceți pește 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea în crustă 10 minute.Folosind cuțit mare, rap crusta brusc pentru a sparge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Sare de perie din pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Tăiați în porții și serviți, trecând alături ulei de măsline extravirgin și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista