Pateu dulce sau savuros a Choux
Reteta dulce sau cimbru Pate un Choux ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul 35 minute. Această rețetă face 48 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de unt, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ P-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x, P-x-x-x-x-x-x-x-x-X-X-X-X-X-X-X, și Aperitive cu puf de cremă fără Gluten – Pate a Choux.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Fierbeți apa, untul și sarea sau zahărul.
Adăugați făina și scoateți-o de pe foc. Lucrați amestecul împreună și reveniți la căldură. Continuați să lucrați amestecul până când toată făina este încorporată și aluatul formează o bilă.
Transferați amestecul în vasul unui mixer în picioare și lăsați să se răcească timp de 3 sau 4 minute. Cu mixerul pe amestec sau cu cea mai mică viteză adăugați ouă, 1 la un moment dat, asigurându-vă că primul ou este complet încorporat înainte de a continua. Odată ce toate ouăle au fost adăugate și amestecul este neted pune aluatul în tubulatură sac echipat cu un vârf rotund. Țeavă imediat în golfball-dimensiuni forme, 2 inch afară pe pergament căptușite foi de bucătărie. Gatiti timp de 10 minute, apoi intoarceti cuptorul la 350 de grade F si coaceti inca 10 minute sau pana se rumeneste. Odată ce sunt scoase din cuptor, străpungeți imediat cu un cuțit pentru a elibera aburul.