Pastele Carbonara ale lui Giada (felul meu)

Pastele Carbonara ale lui Giada (felul meu)
Reteta pasta Carbonara a lui Giada (calea mea) este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1331 calorii, 33g de proteine, și 94G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Carbonara lui Giada, Pastele lui Giada cu morcovi și mazăre, și Paste Carbonara pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista