Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano

Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano
Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Pastan al ' Antica Per Timpano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1940 calorii. Pentru $ 6.54 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți prosciutto crudo, carne de vită măcinată, mai multe grătare nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 litri de apă într-o oală de spaghete, aduceți la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele și gătiți cu 2 minute mai puțin decât instrucțiunile pachetului, îndepărtați și reîmprospătați sub apă curgătoare rece până la răcire, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scoate din Baia răcoritoare și se aruncă cu 2 linguri ulei și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Întindeți pastele frolla la o grosime de 1/4 inci. Ungeți vasul metalic și praful cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați pastele frolla pentru a alinia complet tot vasul plus 1 1/2 inci peste margine și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă jumătate din rigatoni gătit cu 2 1/2 căni Ragu Napoletano, 1/2 cană de Parmigiano și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
Se amestecă jumătatea rămasă din rigatoni gătit cu jumătate din besciamella, 1/4 cană parmigiano, prosciutto și o grătar generos de nucșoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8
Așezați pastele albe amestecate în formă și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se presară cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Așezați chiftelele (polpette) peste pastele albe cu atenție într-un strat consistent și apăsați cu atenție în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Se presară cu Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Așezați pastele roșii peste polpette și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Îndoiți 1 1/2 inci suplimentari de paste frolla peste tot și apăsați ușor. Acoperiți blatul deschis cu folie și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Scoateți din cuptor, îndepărtați folia, răsturnați pe un platou mare de servire și lăsați să se odihnească 3 minute. Slăbiți cu grijă pastele din jurul bazei cu un cuțit și bateți cu articulațiile pentru a le scoate din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Serviți imediat cu Parmigiano rămas pe lateral. Acest lucru va fi tăiat ca un tort pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
Faceți o fântână în făină pe o suprafață de lucru din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
17
Tăiați untura în bucăți de 1/4 inci și așezați-o în centrul puțului cu gălbenușurile, sarea și o linguriță de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
UnturăUntură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
18
Se amestecă bine cu vârfurile degetelor pentru a forma o masă aglomerată. Aduceți împreună ca aluat și frământați timp de 4 până la 5 minute. Înfășurați în plastic și lăsați-l deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
19
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chile. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 21/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
22
Scoateți din căldură și scoateți carnea din ragu. Reglați condimentele cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită, tăiată în bucățicarne de vită, tăiată în bucăți7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de o zi, tăiată în cuburi de 1 inchpâine de o zi, tăiată în cuburi de 1 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet prăjitpesmet prăjit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite2kilogrameroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervateroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervate11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin1pinchPinch fierbinte chile fulgiPinch fierbinte chile fulgi4gălbenușuri de ougălbenușuri de ou3ouă, bătuteouă, bătute591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăinăfăină33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscatăfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată, de preferință chuckcarne de vită măcinată, de preferință chuck8creveți și cu venePuțină apă cu gheațăPuțină apă cu gheață2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați italieni dulcicârnați italieni dulci7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă8creveți și cu veneMai multe grătare nucșoarăMai multe grătare nucșoară591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Ceapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inciCeapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inci4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano proaspăt ras-ReggianoParmigiano proaspăt ras-Reggiano1buchetPătrunjel Italian, tocat fin pentru a da 1/4 canăPătrunjel Italian, tocat fin pentru a da 1/4 cană1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpecorino, rasăpecorino, rasă1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin, prăjite timp de 2 minute într-un cuptor de 400 de gradenuci de pin, prăjite timp de 2 minute într-un cuptor de 400 de grade2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto crudo, zaruri de 1/4 inchprosciutto crudo, zaruri de 1/4 inch1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă8creveți și cu veneSare, dupa gustSare, dupa gust2kilogrameroșii și sucuri San Marzano decojite, trecute printr - o moară alimentarăroșii și sucuri San Marzano decojite, trecute printr - o moară alimentară2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită, tăiată în bucățicarne de vită, tăiată în bucăți9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.paste rigatoni sau zitipaste rigatoni sau ziti1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unturăuntură
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista