Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano

Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Paste Al ' Antica Per Timpano
Paste, stil de modă veche, pentru a acoperi: Pastan al ' Antica Per Timpano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1940 calorii. Pentru $ 6.54 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți prosciutto crudo, carne de vită măcinată, mai multe grătare nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Paste con la zuccan alla napoletana (Paste cu dovlecei de iarnă, în stil Napoli), Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), și Pastan alla puttanesca {literalmente Curvă stil paste} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 6 litri de apă într-o oală de spaghete, aduceți la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pastele și gătiți cu 2 minute mai puțin decât instrucțiunile pachetului, îndepărtați și reîmprospătați sub apă curgătoare rece până la răcire, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scoate din Baia răcoritoare și se aruncă cu 2 linguri ulei și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Întindeți pastele frolla la o grosime de 1/4 inci. Ungeți vasul metalic și praful cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați pastele frolla pentru a alinia complet tot vasul plus 1 1/2 inci peste margine și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă jumătate din rigatoni gătit cu 2 1/2 căni Ragu Napoletano, 1/2 cană de Parmigiano și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
Se amestecă jumătatea rămasă din rigatoni gătit cu jumătate din besciamella, 1/4 cană parmigiano, prosciutto și o grătar generos de nucșoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8
Așezați pastele albe amestecate în formă și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se presară cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Așezați chiftelele (polpette) peste pastele albe cu atenție într-un strat consistent și apăsați cu atenție în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Se presară cu Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Așezați pastele roșii peste polpette și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Îndoiți 1 1/2 inci suplimentari de paste frolla peste tot și apăsați ușor. Acoperiți blatul deschis cu folie și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Scoateți din cuptor, îndepărtați folia, răsturnați pe un platou mare de servire și lăsați să se odihnească 3 minute. Slăbiți cu grijă pastele din jurul bazei cu un cuțit și bateți cu articulațiile pentru a le scoate din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
15
Serviți imediat cu Parmigiano rămas pe lateral. Acest lucru va fi tăiat ca un tort pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
Faceți o fântână în făină pe o suprafață de lucru din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
17
Tăiați untura în bucăți de 1/4 inci și așezați-o în centrul puțului cu gălbenușurile, sarea și o linguriță de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Se amestecă bine cu vârfurile degetelor pentru a forma o masă aglomerată. Aduceți împreună ca aluat și frământați timp de 4 până la 5 minute. Înfășurați în plastic și lăsați-l deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
19
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
20
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
21
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chile. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 21/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
22
Scoateți din căldură și scoateți carnea din ragu. Reglați condimentele cu sare și piper și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită, tăiată în bucățicarne de vită, tăiată în bucăți7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpâine de o zi, tăiată în cuburi de 1 inchpâine de o zi, tăiată în cuburi de 1 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet prăjitpesmet prăjit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie52 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie2kilogrameroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervateroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervate11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin1pinchPinch fierbinte chile fulgiPinch fierbinte chile fulgi4gălbenușuri de ougălbenușuri de ou3ouă, bătuteouă, bătute591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăinăfăină32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscatăfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită măcinată, de preferință chuckcarne de vită măcinată, de preferință chuck8creveți și cu venePuțină apă cu gheațăPuțină apă cu gheață227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcârnați italieni dulcicârnați italieni dulci7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă8creveți și cu veneMai multe grătare nucșoarăMai multe grătare nucșoară591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Ceapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inciCeapa spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inci4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano proaspăt ras-ReggianoParmigiano proaspăt ras-Reggiano1buchetPătrunjel Italian, tocat fin pentru a da 1/4 canăPătrunjel Italian, tocat fin pentru a da 1/4 cană1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpecorino, rasăpecorino, rasă1Bucăți de caramele Heath Bar1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin, prăjite timp de 2 minute într-un cuptor de 400 de gradenuci de pin, prăjite timp de 2 minute într-un cuptor de 400 de grade227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOprosciutto crudo, zaruri de 1/4 inchprosciutto crudo, zaruri de 1/4 inch1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite8creveți și cu veneSare, dupa gustSare, dupa gust2kilogrameroșii și sucuri San Marzano decojite, trecute printr - o moară alimentarăroșii și sucuri San Marzano decojite, trecute printr - o moară alimentară227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită, tăiată în bucățicarne de vită, tăiată în bucăți907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpaste rigatoni sau zitipaste rigatoni sau ziti170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOunturăuntură
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista