Paste Pappardelle de casă cu ciuperci, mazăre verde și sparanghel
Paste Pappardelle de casă cu ciuperci, mazăre verde și sparanghel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 3,5 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcov, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Paste De Primăvară Cu Praz, Mazăre Verde, Sparanghel Și Cârnați, Paste Pappardelle cu ciuperci și varză de Bruxelles, și Sparanghel, ciuperci și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pastele, combinați șofranul și 1/4 cană de apă într-o cratiță. Gatiti la foc mic 10 minute; rece. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați 1 1/2 căni de făină și sare într-un bol. Faceți o fântână în centrul amestecului; adăugați 3 linguri de apă de șofran, 1 lingură de ulei și ouă. Se amestecă pentru a forma un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați-vă într-o bilă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 până la 15 minute); adăugați făina rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini. Praf aluat ușor cu făină și înveliți în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, treceți aluatul prin role netede de mașină de paste pe cea mai largă setare. Continuați să mutați ecartamentul lățimii la setări mai înguste; treceți aluatul prin role o dată la fiecare setare, praf cu făină, dacă este necesar. Repetați procedura cu jumătatea rămasă din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
4
Tăiați porțiunile de aluat în benzi de 8 x 1 inch. Agățați pastele pe un suport de uscare din lemn (nu mai mult de 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Pentru a pregăti bulionul de ciuperci, topiți 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Adăugați porcini și următoarele 7 ingrediente (porcini prin frunza de dafin); gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe până se reduce la 1 1/4 căni (aproximativ 25 de minute). Se strecoară bulionul printr-o sită într-un bol; rezervați 3/4 cană bulion. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Gatiti pastele in apa clocotita 2 minute sau pana cand al dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
9
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați șalotă, capace de ciuperci și usturoi tocat; gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
11
Adăugați bulion rezervat de 3/4 cană; reduceți focul la mediu și gătiți 3 minute. Amestecați sparanghelul, mazărea, arpagicul și 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)