Paste cu slănină, ceapă caramelizată și brânză Cheddar
Pastele cu slănină, ceapa caramelizată și brânza Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 691 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână slănină, brânză cheddar, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Bacon ouă Deviled cu ceapă caramelizată și brânză Cheddar, Burgeri Bacon-Cheddar cu ceapă caramelizată, și Cheeseburger dublu Cheddar cu bacon cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, uleiul și untul într-o caserolă cu microunde de 3 litri. Cuptor cu microunde descoperit pe mediu-mare (70%) 20 până la 30 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste.
Între timp, gătiți și scurgeți fettuccine conform instrucțiunilor de pe pachet. Gatiti slanina in tigaie de 10 inci la foc mic, intorcand ocazional, pana cand este crocanta; scurgeți pe prosoape de hârtie. Tăiați slănina în bucăți mici.
Încălziți frișca până la fierbere într-o cratiță de 2 litri.
Se amestecă în 1 cană de brânză și ceapă.
Se toarnă peste fettuccine; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu 1 cană de brânză rămasă; se presară cu slănină.