Pastele cu cremă de sparanghel durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 872 calorii, 33g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la BBC Good Food are 702 de fani. Un amestec de parmezan, smântână dublă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Încercați Paste coapte cu sparanghel (Pastan al Forno con Asparagi), Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, și Paste Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sparanghelul, tăiați și aruncați capetele lemnoase, apoi tăiați cu grijă vârfurile departe de tulpini. Păstrați vârfurile și tulpinile separate. Într-o cratiță mică aduceți smântâna și usturoiul la fiert. Scoateți focul, scoateți usturoiul, apoi puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Gatiti tulpinile in apa clocotita cu sare timp de aproximativ 4-5 minute pana se inmoaie, scurgeti, apoi varfati in crema cu parmezanul ras. Blitz cu un blender de mână până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
3
Gatiti pastele conform instructiunilor ambalajului, apoi aruncati varfurile cu 2 minute inainte de sfarsitul timpului de gatit. Reîncălziți ușor crema, scurgeți pastele, apoi răsturnați într-un castron cu crema. Aruncați, împărțiți în boluri pentru paste, acoperiți cu așchii de parmezan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat