Rețeta Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Simply Recipes are 286 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați salvie, paste orecchiette, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Conopidă prăjită și varză de Bruxelles cu Prosciutto, Spaghete de dovlecei, Prosciutto crocant și conopidă prăjită cu sos de lămâie-parmezan, și Ardei prăjit, Kalamata și paste Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Friptură de conopidă și roșii: Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați conopida și roșiile într-o tigaie, acoperiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măsline întregi Coapte
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată (1 linguriță sare pentru fiecare litru de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați amestecul de prosciutto la conopidă, reveniți la cuptor: în timp ce apa se încălzește, pulsați usturoiul, salvia și prosciutto împreună într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier. Odată ce conopida s-a rumenit ușor, scoateți din cuptor, aruncați conopida cu amestecul de prosciutto de usturoi și reveniți la cuptor pentru a găti încă 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Fierbeți pastele neacoperite (fierbere rulantă) timp de 9-10 minute până când sunt ferme, dar gata (al dente). Rezervați o cană de lichid pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți apa din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați conopida, roșiile, rucola (sau spanacul) și parmezanul în paste. Se amestecă suficientă apă de gătit pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ