Paste Con Sarde (Paste cu sardine)

Paste Con Sarde (Paste cu sardine)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paste Con Sarde (Paste cu sardine). Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție conține 1054 calorii, 36g de proteine, și 53G de grăsime. Un amestec de spaghete, piper măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Paste Con Le Sarde, Paste Con Sarde, și Sardine umplute / Sarde a Beccafico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați spaghetele și gătiți până la al dente, sau 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Puneți încă 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește doar până devine auriu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați sardinele și gătiți încă 1 minut. Amestecați firimiturile de pâine și 1/3 cană parmezan. Dacă este necesar pentru a da amestecului o textură sfărâmicioasă, amestecați restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Se amestecă pătrunjelul și piperul și se scoate de pe foc. Dacă doriți, serviți cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SardineSardine
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista