Paste coapte cu cârnați, ciuperci și Mascarpone

Paste coapte cu cârnați, ciuperci și Mascarpone
Pastele coapte cu cârnați, ciuperci și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 698 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 225 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți lapte, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste crocante coapte cu ciuperci, cârnați și sos de cremă de parmezan, Ciuperci umplute cu cârnați cu Mascarpone, și Paste coapte Fontinan și Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până se fumează ușor și adăugați carnea de cârnați. Gatiti pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 5 minute, Despartind-o cu o furculita in timp ce gateste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând des, până când ceapa este translucidă și ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute. Reduceți focul la minim și adăugați brânza mascarpone, laptele și pătrunjelul tocat. Se amestecă bine și se continuă să se gătească până când amestecul este gros, aproximativ cinci minute. Se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 km F. gătiți pastele în apa clocotită, îndepărtându-le cu două până la trei minute mai puțin decât timpul de gătit recomandat. Ar trebui să păstreze în continuare o mușcătură ușor crudă în centru. Rezervați o ceașcă mică de apă pentru paste, scurgeți și readuceți pastele în oală. Aruncați pastele cu sosul de ciuperci și cârnați. Dacă sosul este foarte gros, adăugați aproximativ 1/4 cană de apă pentru Paste pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Într-un castron mic, combinați pesmetul, pătrunjelul, parmezanul și restul de 3 linguri de ulei de măsline, frecând uleiul în firimituri cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Transferați pastele într-o caserolă de 13 x 9 inci (sau 6 mai mici) și presărați toppingul de pesmet peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți până când pastele sunt bulbucate și blatul este maro auriu, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista