Paste alla Norma

Paste alla Norma
Pastan alla Norma ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 817 calorii. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de roșii prune, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Pastan alla Norma, Pastan Alla Norma, și Pastan Alla Norma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În primul rând, obțineți vinetele frumoase și ferme și tăiați-le în sferturi pe lungime. Dacă au centre pufoase, scoateți-le și aruncați-le. Apoi tăiați vinetele pe lungime, în bucăți de mărimea degetelor. Obțineți o tigaie mare antiaderentă frumoasă și fierbinte și adăugați puțin ulei. Prăjiți vinetele în două loturi, adăugând puțin ulei suplimentar dacă aveți nevoie. Dați vinetelor o aruncare, astfel încât uleiul să acopere fiecare bucată și apoi presărați cu o parte din oregano uscat—acest lucru le va face să aibă un gust fantastic. Folosind o pereche de clești, întoarceți bucățile de vinete până devin aurii pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
2
Scoateți pe o farfurie și faceți același lucru cu al doilea lot.
3
Când vinetele sunt toate fierte, adăugați primul lot înapoi în tigaie—în acest moment adaug uneori un chili roșu uscat. Reduceți focul la mediu și adăugați puțin ulei, usturoiul și tulpinile de busuioc. Amestecați astfel încât totul să fie gătit uniform, apoi adăugați o înghițitură de oțet de plante și conservele de roșii, pe care le puteți toca sau bâzâi. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute, apoi se gustă și se corectează condimentul. Rupeți jumătate din frunzele de busuioc, adăugați la sos și aruncați în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu UscatArdei Iute Roșu Uscat
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
VineteVinete
CondimenteCondimente
TomateTomate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți spaghetele într-o tigaie cu apă clocotită sărată și gătiți conform instrucțiunilor pachetului. Când este al dente, scurgeți-l într-o strecurătoare, rezervând puțin din apa de gătit și puneți-l înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
5
Adăugați sosul Norma și puțină apă de gătit rezervată și aruncați-o înapoi pe foc. Gustați și reglați condimentul, apoi împărțiți-vă între farfurii răsucind pastele într-o oală pentru fiecare porție. Orice sos rămas în tigaie poate fi lingurat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
TigaieTigaie
6
Se presară cu busuiocul rămas, brânza rasă și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista