Parmezan și piper crăpat Grissini
Parmezanul și ardeiul crăpat Grissini necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de albus de ou, apă caldă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Parmezan și piper crăpat Grissini, Sare și piper Grissini, și Coacerea pâinii: unt rumenit și parmezan Grissini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Punch aluat în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; rulați într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Combinați 1 linguriță de apă și albus de ou, amestecând cu un bici; periați uniform peste aluat.
Presărați aluatul cu brânză și piper. Înveliți ușor aluatul cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic. Apăsați ușor toppingurile în aluat; îndepărtați folia de plastic.
Presărați fiecare dintre cele 2 foi de copt cu 1 linguriță de făină de porumb.
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 dreptunghiuri (12 x 4 inci).
Tăiați fiecare dintre dreptunghiuri în cruce în benzi de 12 (1 inch).
Lucrul cu 1 bandă la un moment dat (acoperiți benzile rămase pentru a preveni uscarea), rotiți ușor fiecare bandă într-un jurnal. Ținând capetele jurnalului între arătător și degetul mare al fiecărei mâini, trageți ușor jurnalul într-o frânghie de 14 inci, scuturându-l ușor în sus și în jos în timp ce trageți. (De asemenea, puteți rula fiecare bandă într-o frânghie de 14 inci pe o suprafață ușor înmuiată.)
Așezați frânghia pe o tigaie pregătită, curbându-vă într-o serie de forme, astfel încât frânghia să se potrivească tigaie.
Repetați procedura cu benzile rămase, plasând 12 pe fiecare tigaie. Înveliți ușor frânghiile cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 45
Descoperiți aluatul; coaceți la 450 timp de 6 minute cu 1 tigaie pe raftul de jos și 1 tigaie pe al doilea raft de sus. Rotiți tigăile; coaceți încă 6 minute sau până se rumenesc.
Scoateți bețișoarele din tigăi; răciți complet pe rafturile de sârmă.