Pappardelle cu cârpă de vițel acidulată 4

Pappardelle cu cârpă de vițel acidulată 4
Pappardelle cu Tangy Veal Rag Circulatorum ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $11.31 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1039 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, cozi de vițel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pappardelle cu carpa de vitel 4, Pappardelle cu Ragu de vițel și porc, și Pappardelle Cu Carpa 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și dragați-le în făină, scuturând excesul. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coadă De VițelCoadă De Vițel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Adăugați cojile de vițel și gătiți la foc mare, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De VițelCoadă De Vițel
3
Transferați gambele pe o farfurie.
4
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina și ceapa în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați vinul și oțetul balsamic și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când lichidul s-a redus la un sirop gros, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Întoarceți gambele de vițel în caserolă și adăugați roșiile și lichidul lor, bulionul de vită, 1 crenguță de rozmarin, 2 linguri de busuioc și apă. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când vițelul este foarte fraged, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Transferați vițelul pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Tăiați carnea în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se strecoară sosul printr-o sită fină, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Clătiți caserola și readuceți sosul la ea. Se fierbe sosul la foc mare până se reduce la 2 1/2 căni, 8 până la 10 minute. Se amestecă vițelul și restul de 2 linguri de busuioc și se condimentează cu sare și piper. Păstrați cârpa de vițel caldă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pappardelle până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se scurge bine și se întoarce în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați cârpa de vițel și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
13
Se transferă într-un castron mare încălzit, se presară parmezan și se ornează cu crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Serviți imediat, trecând mai mult parmezan la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista