Pansament Universal De Brânză Albastră

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da universal util brânză Albastru Dressing un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 201 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză, lapte, sos de friptură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing – micul poate bate bogat și cremos sos de brânză albastră, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made, și Sos De Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Am promis un trio de sosuri, dar am avut pentru a obține acest lucru în sub sârmă. Dacă vă place brânza albastră - așa cum fac eu, swooningly , atunci știți că acest lucru, driblat peste felii, roșii dulci, împreună cu un jurnal rupt de baghetă este o cină destul de perfectă așa cum este. Și puteți face un starter fabulos retro în stil steakhouse, tăind un cap de salată iceberg în pene și driblând fiecare pană crocantă cu acest plus, poate, o împrăștiere de slănină prăjită crocantă. Și face un pansament fabulos pentru a dribla peste resturile de carne de vită rară.
Puneți brânza sfărâmată într-un bol, adăugați sosul Worcestershire, sosul de friptură, zara, laptele și oțetul și amestecați ușor până se combină bine. Subțire, dacă este necesar, cu puțină apă cu gheață. Se răcește până când este nevoie.
Asigurați-vă înainte notă: pansamentul va păstra timp de 3 până la 4 zile în recipientul acoperit în frigider - depozitați în partea rece a frigiderului, mai degrabă decât în ușă.