Rețeta Panna Cotta din lapte de unt cu jeleu de rubarbă - căpșuni ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 248 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare kosher, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta Cu Zară De Căpșuni, Panna Cotta Din Lapte Balsamic Cu Căpșuni, și Panna Cotta de fasole de vanilie cu compot de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1/4 cană de apă rece într-un castron mic și presărați gelatină; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Între timp, combinați smântâna, zahărul și sarea într-o cratiță mică; răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați păstăi. Aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se adaugă gelatina înmuiată și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
4
Scoateți amestecul de cremă de pe foc; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
5
Scoateți păstăia de vanilie din amestecul de smântână; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
6
Bateti in lapte bătut, apoi CR fra fra. Împărțiți amestecul între opt borcane de 6 uncii, ramekine sau pahare. Se răcește până se fixează, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Lapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
1
Așezați căpșuni, zahăr și 2 1/2 căni de rubarbă într-un castron mediu rezistent la căldură; se amestecă pentru a se combina și se acoperă bine cu folie de plastic, sertizând folie de plastic chiar sub marginea vasului. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită (folia de plastic nu trebuie să atingă cratița) și gătiți, fără a amesteca, până când amestecul pare palid și moale, 40-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Rubarbă
Zahăr
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare (nu împingeți amestecul sau jeleul va fi tulbure); aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
3
Adăugați apă, dacă este necesar, astfel încât lichidul să măsoare 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Așezați 2 linguri de apă rece într-un castron mic și presărați gelatină; se lasa sa stea pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Între timp, aduceți lichidul de rubarbă-căpșuni la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați 1/2 cană de rubarbă rămasă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
7
Adăugați gelatina înmuiată în cratiță și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Lăsați jeleul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
9
Top panna cotta răcită cu jeleu, împărțind în mod egal. Acoperiți și răciți până când jeleul este ferm, 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
10
Faceți înainte: Panna cotta poate fi făcută cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.