Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure

Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, miere, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de nucă de cocos cu compot mixt de fructe de pădure, Panna Cotta de vanilie cu compot mixt de fructe de pădure, și Fără Gluten sunt eu: Panna Cotta de nucă de cocos roșie, albă și albastră cu compot de fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați sucul de lămâie într-un bol.
Presărați gelatina și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Într-o cratiță, bateți zahărul cu coaja de lămâie.
Se toarnă jumătate și jumătate și iaurt, se pune la foc mediu și se gătește, amestecând, până când amestecul fierbe doar și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute (nu lăsați să fiarbă).
Adăugați amestecul de gelatină și vanilia și bateți până când gelatina s-a dizolvat.
Transferați într-o ceașcă mare de măsurare cu gura de turnare și împărțiți amestecul între 6 pahare de vin, ramekine sau cupe de cremă. Se dă la frigider până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Faceți compot: amestecați fructe de pădure, zahăr, miere și suc de lămâie într-o cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand zaharul se dizolva si fructele de padure isi elibereaza sucul, aproximativ 3 minute. Coborâți ușor focul și continuați să gătiți, amestecând des, până când compotul se îngroașă ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se transferă într-un castron și se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Lingură peste panna cotta chiar înainte de servire.