Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic până se dizolvă gelatina și se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-o cratiță mare aduceți smântână, jumătate și jumătate, și zahăr doar la fierbere la foc moderat, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de gelatină și vanilia. Împărțiți amestecul de cremă între opt ramekine de 1/2 cană și răciți la temperatura camerei. Chill ramekins, acoperit, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Dip ramekins, 1 la un moment dat, într-un castron de apă fierbinte 3 secunde. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui ramekin și inversați ramekin pe centrul unei farfurii mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Vanilie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
5
Dip ramekins, 1 at a time, into a bowl of hot water 3 seconds. Run a thin knife around edge of each ramekin and invert ramekin onto center of a small plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată