Iepurele cu crustă de Panko și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 566 calorii, 65g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână panko, muștar dijon, iepuri de friteuză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Panko-și iepure cu crustă de muștar, Panko Crusted Miere Muștar Somon, și Panko Crusted Miere Muștar Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 F. În castron mediu, amestecați untul și muștarul. Într-un castron mare, aruncați împreună panko și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
2
Condimentați bucățile de iepure cu sare și piper. Folosind pensula de patiserie, periați 1 bucată cu generozitate cu amestec de muștar, apoi înmuiați în amestecul panko și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Iepure
Muștar
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
3
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați cu bucățile rămase, folosind 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Stropiți bucățile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
5
Coaceți 15 minute, apoi reduceți căldura la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți până când crusta este aurie și sucurile curg limpede când carnea este înțepată cu furculița, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Deși iepurele este frecvent comparat cu puiul în ceea ce privește metodele și orele de gătit, aveți grijă să nu-l gătiți prea mult. Spre deosebire de pui, carnea de iepure perfect gătită ar trebui să fie încă foarte ușor roz lângă os.