Panini de curcan, anghinare și parmezan
Turcia, anghinare și parmezan Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați rulouri sandwich ciabatta, ardei gras, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Panini De Anghinare Din Curcan, Panini de anghinare din curcan Panera, și Curcan Afumat Și Panini De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact închis 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați inimile de anghinare, maioneza, brânza și piperul negru.
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal.
Periați în afara fiecărei jumătăți cu ulei.
Întindeți 1/4 cană din amestecul de anghinare pe jumătatea inferioară a fiecărei role.
Așezați 3 oz de curcan pe amestecul de anghinare; deasupra cu ardei gras. Acoperiți cu jumătatea rămasă de rulou.
Când grătarul este încălzit, așezați sandvișurile pe grătar. Închideți grătarul; grătar 4 minute sau până când pâinea este prăjită și brânza este topită. Feliați în diagonală; serviți cald.