Pan Seared Rockfish sălbatic și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjită

Pan Seared Rockfish sălbatic și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjită
Pan Seared Rockfish sălbatice și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjite ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1585 calorii. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $10.3 pe portie. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, concentrat de suc yuzu, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Paste de Crab cu coajă moale cu pesto de coriandru-ghimbir, Crab cu coajă moale cu crustă Panko cu sos Ponzu de ghimbir, și Crab Cu Coajă Moale Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Într-o cratiță adâncă, încălziți uleiul de canola la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mediu, aruncați castraveții cu oțet de orez, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați aproximativ 1 lingură de ulei de canola și ghimbirul. Gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați smântână grea și suc de lămâie, fierbeți până se reduce la jumătate. Îndoiți carnea de crab, condimentați amestecul cu sare, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
CrabmeatCrabmeat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Așezați făina pe o farfurie. Condimentează peștele de piatră cu sare și dragează ușor în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RockfishRockfish
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți aproximativ 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați rockfish, partea pielii în jos, doar până când pielea este crocantă, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți la maro cealaltă parte, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RockfishRockfish
8
Scoateți fileurile pe o placă de tăiere, tăiați fileurile pe jumătate orizontal. Topiți jumătate din bucăți cu amestecul de crab și sandwich-ul înapoi împreună. Înfășurați porții individual în hârtie cerată sau pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când peștele este gătit și umplutura de crab este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
CrabiCrabi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Între timp, înmuiați crabii în aluat Tempura și prăjiți până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 3 minute, scurgeți rapid pe prosop de hârtie și tăiați-l pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Pentru a servi: pe fundul farfuriei, așezați câteva felii de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
12
Stropiți cu glazură Yuzu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
YuzuYuzu
13
Îndepărtați peștele de piatră de pe hârtia cerată și presărați părțile laterale cu o parte din fulgii Nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RockfishRockfish
NoriNori
14
Așezați peștele de piatră peste castraveți, farfurie crab cu coajă moale lângă pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
CrabiCrabi
15
Se presară cu scallions și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
16
Presărați cu fulgi Nori rămași și lipiți un triunghi nori prăjit în fiecare jumătate de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
NoriNori
17
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, amestecați împreună făină de orez, amidon de porumb, sare și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Bateți în sifon. Refrigerați sau păstrați acest aluat pe gheață până când este gata să se prăjească. Este posibil să fie nevoie să amestecați făină sau apă suplimentară pentru a regla aluatul dacă acesta stă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
19
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați ghimbirul, sucul de portocale, sucul de yuzu, sosul de soia și pasta de usturoi chili. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Yuzu JuiceYuzu Juice
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
20
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați zahărul și 1 lingură de apă. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul devine o culoare chihlimbara inchisa, aproximativ 5-10 minute, rotind tigaia ocazional pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
21
Când zahărul atinge culoarea dorită, amestecați cu grijă amestecul yuzu fierbinte. Reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
22
Bateți amidonul de porumb cu suficientă apă pentru a forma o suspensie netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
23
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul yuzu puțin la un moment dat, lăsându-l să revină la fierbere între adaosuri, până când amestecul s-a îngroșat până la o glazură. Este posibil să nu aveți nevoie de tot amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
24
Rupeți nori în bucăți mici. Se macină într-o pulbere fină în loturi într-o râșniță de cafea sau condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
NoriNori
25
Folosind un cuțit ascuțit tăiat pentru a tăia nori în 12 triunghiuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
26
Într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
27
Adăugați triunghiuri, gătiți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante și strălucitoare pe ambele părți, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
28
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Ingrediente

6creveți și cu veneUlei de Canola, după cum este necesarUlei de Canola, după cum este necesar1Crustă: firimituri de biscuiți grahamPastă de usturoi chili din Asia, cum ar fi sambal oelekPastă de usturoi chili din Asia, cum ar fi sambal oelek283ardei habenerosoda de clubsoda de club1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelatămazăre congelată4Crustă: firimituri de biscuiți grahammazăre congelatămazăre congelată1castravete fără semințe, felii subțiricastravete fără semințe, felii subțiri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1parmezan rasghimbir tocatghimbir tocat1Oreos dublu umplutghimbir tocat finghimbir tocat fin2cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1portocaliu, sucitportocaliu, sucit2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher1var, aproximativ 2 lingurivar, aproximativ 2 linguri227ardei habenerocarne de crab forfetare, culese pestecarne de crab forfetare, culese peste1foaienorinori9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de arahide, pentru prăjitulei de arahide, pentru prăjit6crabi cu coajă moale, curățațicrabi cu coajă moale, curățați2ardei iute roșii proaspeți, felii subțiri, însămânțațiardei iute roșii proaspeți, felii subțiri, însămânțați2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de orezfăină de orez1Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune850ardei habenerofile de rockfish sălbatic, piele pefile de rockfish sălbatic, piele pe1ciorchiniscallions, numai partea verde, felii subțiriscallions, numai partea verde, felii subțiri1Oreos dublu umplutCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de soia litesos de soia lite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1parmezan raspăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconcentrat de suc yuzuconcentrat de suc yuzu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista