Paillard De Pui La Grătar Cu Rucola Și Vinetă De Lămâie

Paillard de pui la grătar cu rucola și vinaigretă de lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 211 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți piept de pui, sare de mare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paillard de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, Paillard De Pui Cu Lămâie-Rucola, și Paillard de pui la grătar cu rucola și Pecorino ras.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui unul câte unul între bucăți de hârtie pergament sau folie de plastic și bateți la o grosime de un inch. Puteți folosi un ciocan de carne sau un sucitor. Ideea este să aduceți puiul la o grosime uniformă peste tot.
Scoateți din hârtie și puneți-l într-un vas de copt din sticlă și stoarceți deasupra sucul de 1 lămâie.
Stropiți cu o cantitate egală de ulei de măsline.
Se presară cu linguriță sare de mare sau sare kosher și piper negru după gust. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30-60 de minute.
Încălziți grătarul la mediu. Între timp, pregătiți sosul de salată.
Tăiați cățelul de usturoi în jumătate și frecați interiorul unui bol mediu cu partea tăiată a usturoiului.
Adăugați usturoiul în castron. În castron, adăugați 3 linguri suc de lămâie, muștar Dijon, linguriță sare de mare și piper negru după gust.
Se toarnă ulei de măsline în castron, amestecând constant pentru a emulsiona. Gust pentru condimente și tartness.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar.
Scoateți puiul din marinată și grătiți câteva minute pe ambele părți până se rumenesc.
Așezați pe o tăietură. Aranjați rucola pe un platou și stropiți cu suficient pansament pentru a acoperi ușor.
Tăiați puiul în fâșii și aranjați deasupra rucolei. Împrăștiați roșiile deasupra și stropiți puțin mai mult pansament. Sau aranjați puiul pe un platou și deasupra cu frunze de rucola îmbrăcate și roșii.