Paie De Brânză
Paiele de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 73 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie de brânză BBQ.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Pulsează brânza, făina, untul, sarea și cayenne într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați lapte și pulsați până când aluatul formează o bilă.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi de 12 x 10 inci (grosime de 1/8 inch).
Tăiați aluatul cu o roată de pizza ușor făinată sau cu un cuțit ascuțit ușor făinat în benzi late de 1/3 inch. Transferați cu atenție pe 2 foi de copt ungrease, aranjând benzi la o distanță de 1/4 inch. (Dacă benzile se rup, ciupiți-le împreună.)
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până la auriu pal, 15 până la 18 minute. Se răcește complet pe foi de copt pe rafturi, aproximativ 15 minute.
Paiele de brânză pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.