Paella de legume de primăvară ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $2.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 523 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Paella Vegetală De Primăvară, Paella Vegetală De Primăvară, și Paella De Primăvară-Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați pimientos, roșii și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se amestecă sarea, turmericul și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați bulionul de pui, apa și pătrunjelul și dați la fiert. Continuați să gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită de orez, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
6
Se amestecă sparanghelul, mazărea, anghinarea și fasolea. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute înainte de servire.
8
Recomandarea vinului: Sauvignon blanc este aproape singur în capacitatea sa de a se potrivi atât cu anghinarea, cât și cu sparanghelul, două alimente în mod normal tulburătoare pentru vinuri. Înțepător, dar echilibrat, un sauvignon blanc din Noua Zeelandă este ceea ce îți dorești aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon Blanc
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe