Pachete de somon cu lămâie și ierburi la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pachetele de somon cu lămâie și ierburi la grătar. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați cu chibrituri, sare, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pachete De Somon Cu Lămâie La Grătar, Pachete de folie de somon și sparanghel cu unt de plante, și Somon la grătar cu iaurt cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Pulverizați patru foi de 18x12 inci din folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit.
Se amestecă orezul și bulionul într-un castron mediu.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită. Se amestecă morcovii.
Așezați fileul de somon în centrul fiecărei bucăți de folie.
Se presară sare și sare condimentată cu piper de lămâie; se acoperă cu arpagic. Aranjați feliile de lămâie peste somon. Lingură amestec de orez în jurul fiecărui file. Îndoiți folia peste somon și orez, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetele de 4 până la 6 inci de la foc mic 11 până la 14 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Așezați pachetele pe farfurii.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.