Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake

Păstrăv la cuptor cu Pesto de ciuperci Shiitake
Păstrăvul copt cu Pesto de ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 530 calorii, 62g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $7.78 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ciuperci shiitake, șalotă, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake Și Roșii, Păstrăv la cuptor cu ciuperci Shiitake, roșii și ghimbir, și Păstrăv La Cuptor Cu Ciuperci Shiitake, Roșii Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, înmuiați shiitakes-ul în apa clocotită cu țepi de tamari până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
TamariTamari
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ciupercile, rezervând 2 linguri de lichid. Într-un robot de bucătărie, pulsați ciupercile și lichidul de ciuperci rezervat cu pătrunjelul, usturoiul și șalota până se toacă mărunt. Cu mașina pornită, adăugați încet 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați pesto-ul într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați păstrăvul pe o suprafață de lucru. Folosind o pensetă, îndepărtați oasele fine ale știftului care trec de-a lungul centrului fiecărui file. Înveliți o foaie mare de copt antiaderentă cu spray de gătit. Aranjați păstrăvul, cu pielea în jos, pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Adăugați vinul, condimentați cu sare și piper și gătiți până când lichidul s-a evaporat, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Presărați păstrăvul cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PăstrăvPăstrăv
10
Întindeți un sfert din pesto într-un strat subțire pe fiecare păstrăv. Lingurați prazul deasupra și coaceți timp de aproximativ 10 minute, sau doar până când păstrăvul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista