Păstrăv Cu Crustă De Alune
Păstrăvul cu crustă de alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, file de păstrăv, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare sunt Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Crustă De Alune, și Păstrăv Cu Crustă De Alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Aranjați păstrăvul într-un singur strat pe foaia de copt.
Presărați uniform amestecul de alune peste păstrăv.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Notă de vin: Chardonnay are un gust minunat în compania nucilor (pentru că ambele sunt bogate). Pentru această rețetă, recomand un chardonnay care este, de asemenea, proaspăt, curat, uscat și simplu (ca să nu mai vorbim de furt). 2006 Fortant de France Chardonnay din sudul Franței este $ Karen MacNeil