Păpădie verde cu o lovitură

Păpădie verde cu o lovitură
Dandelion Greens cu o lovitură este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, fulgi de piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Verdeață Caldă De Păpădie, Verdeață De Păpădie Gingered, și Supă de miel cu verdeață de păpădie.

Instrucțiuni

1
Înmuiați verdeața de păpădie într-un castron mare cu apă rece cu 1 linguriță de sare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgere.
3
Aduceți o oală mare cu apă la fiert cu 1 linguriță de sare. Gatiti verdeata pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți și clătiți cu apă rece până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si fulgii de ardei rosu pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul până când usturoiul este parfumat, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați verdeață de păpădie. Continuați să gătiți și amestecați până când lichidul este evaporat, 3 până la 4 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Păpădie VerdePăpădie Verde
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
6
Presărați verdeața cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
VerziiVerzii
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista