Pădurea Neagră Cizmar
Cizmarul din Pădurea Neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de sare, cacao de copt, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pădurea Neagră Cizmar, tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, și UIMITOR PĂDUREA NEAGRĂ NEGRU FASOLE NEGRESE pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă 1/2 cană de zahăr și amidonul de porumb într-o cratiță de 2 litri. Se amestecă cireșele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă extractul de migdale.
Se toarnă în caserola unsă de 2 litri; păstrați fierbinte la cuptor.
Se amestecă făina, cacao, 1 lingură de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron mic.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă laptele. Aruncați aluatul cu 6 linguri pe amestecul de fructe fierbinți.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când toppingul este setat.
Se servește cald cu smântână.Substituție